Nieuws

Cloud Expo dag twee

New Business Radio vanaf de Cloud Expo 2023 gemist?

Je hoorde New Business Radio vanaf de Cloud Expo 2023 in Houten.

Na het succes van vorig jaar, is er op 6 en 7 december een nieuwe editie van de Cloud Expo en de Expo is dit jaar flink uitgebreid. New Business Radio stond tussen 12:00 en 17:00 uur helemaal in het teken van de Cloud Expo in Houten. Presentatoren Ron Lemmens en Richard Bordes ontvingen standhouders en gasten in de studio op het Horecaplein.

De Cloud Expo in Houten is een onafhankelijke Cloud Technology beurs. Tijdens de Cloud Expo 2023 is er aandacht voor alle ins en outs van de cloud en de mogelijkheden om IT te vereenvoudigen. 

Cloud Expo 2023 - dag twee

De tweede en laatste dag van de Cloud Expo 2023 vanuit Houten op New Business Radio gemist? Te gast in de uitzending waren Jeroen de Kam en Peter Alkemade van Arrow Nederland, Joost Maliepaard van Oracle, Steven Valstra van Symantec by Broadcom, Tony Krijnen van Microsoft, Joost van Laar van ALLcloud, Eduard Meelhuysen van Tenable, Gerrit Smit van Innvolve, André van den Berg en Martijn in ’t Veld van Xces, Jeroen Hagen van Lenovo, Sebastiaan Kors van Pinewood, Michiel Appelman van Cloudflare, Edwin Bergamin van Arrow Nederland, Thomas Broos van Telindus, Rob Brewster van Arcus IT Dynamics Experts, Lotus van Rossum van Epoch, Thirza van Las Fritas, Wilco van Dijk van Intermedia, Edwin Weijdema van VEEAM, Piet Sjoukes van Northic Datacenters, Mark Sollie van VIPRO, Alain Gautier van Watchguard Technologies, Dennis van der Vegte en Stefan Konijnenberg van X-ICT, Mark Slagmolen van ProLion en Marc Verhoeven van Arrow Nederland.

Cloud Expo 2023 - dag één

De eerste dag van de Cloud Expo 2023 vanuit Houten op New Business Radio gemist? Te gast in de uitzending waren de organisatoren van de Cloud Expo Marc Verhoeven en Jeroen de Kam, Peter Alkemade van Arrow Nederland, Thijs Jongkind van KPN Partner Network Supervision, Tamira van Roeyen van Techionista BV, Philip van Gendt van AvePoint, Ronald Kingma van Acces42, Jort Kollerie van Orange Cyberdefense, Martine van Straelen en Lowin Vermeulen van Computacenter, Robert Doornbos van Ziggo Sport, Tim Jonker en Jeffrey de Heer van Software One, Edwin Weijdema van VEEAM, Bas van Hoek van Fortinet, Emile Schouwstra van SLTN, Britta Günther van Netapp, Steven Blees van Juniper Networks, Edward van Katwijk van Huawei, Roy Mikes van Pure Storage, Jacky Polak van Trend Micro, Mark van Leeuwen van Okta, Patrick Groot Nuelend van Extreme Networks en Reinhard Bechler van GZ Office Experience.

Luister live