Nieuws

TransHeroes LTB 011223

Digitalisering en innovatie in de expeditiebranche

Martine Hauwert sprak met Edwin Asveld in Let's Talk Business.

TransHeroes heeft in de afgelopen elf jaar een grote groei doorgemaakt als expediteur met een focus op internationaal transport. Het bedrijf onderscheidt zich door het slim koppelen van ladingaanbod aan vrachtwagens, zonder zelf te vervoeren.

Met negen FD Gazelle-onderscheidingen, waarvan de meest recente vorige week werd toegekend, heeft TransHeroes zijn omzet zien groeien van 3 miljoen in 2010 naar ruim 35 miljoen in 2022. Ze onderscheiden zich door de sterke focus op digitalisering, met de zelfontwikkelde TransPortal-tool. Klanten kunnen hiermee offertes aanvragen, inzien, accorderen en alle modaliteiten van het transport volgen, inclusief douanebegeleiding. 

Welke specifieke voordelen heeft de TransPortal-tool gebracht en hoe hebben ze deze technologische innovatie geïntroduceerd in de traditionele transportmarkt? Martine Hauwert ging erover in gesprek met Edwin Asveld, CEO bij TransHeroes.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live