Nieuws

Myrthe Pardoen 27 november 2023

Sterke en zwakke merken

Martine Hauwert sprak met Myrthe Pardoen van NLO in een Business Update.

In deze Business Update besprak Martine Hauwert alles wat te maken heeft met het beschermen van merken met Myrthe Pardoen van NLO Shieldmark. Eerder zijn de basics van merkbescherming uitgebreid aan bod gekomen en hebben we gesproken over het beschermen van merken ‘over de grens’. Maar hoe kun je een sterk merk creëren en wat komt daar allemaal bij kijken?

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live