Nieuws

People power 271123

Loyaliteit in de techindustrie

Je hoorde een nieuwe aflevering van People Power op New Business Radio.

In de afgelopen jaren is het Digitaal Skills Paspoort ingezet om te helpen bij de opleiding en ontwikkeling van personeel. Velen dachten dat dit de oplossing zou kunnen zijn om met name in bepaalde sectoren de personeelstekorten in te lopen. 

Hoe is dit verlopen, heeft dit gebracht wat ervan verwacht werd of was er meer nodig? Glenn van der Burg ging erover in gesprek met Claudia Klarenbeek, specialist DSP en skills based ontwikkelen bij Volandis; Tjeerd Willem Hobma, algemeen directeur bij Volandis; en Jos Sanders, lector bij Hogeschool Arnhem & Nijmegen en UAS University of Applied Sciences. 

Door de enorme keuze in de tech industrie zou je denken dat medewerkers vaak switchen en misschien minder trouw zijn aan hun werkgever. Het tegendeel wordt bewezen bij Levi9, een technologiebedrijf met meer dan duizend medewerkers. In 2023 hebben ze de World-class Workplace-award gewonnen. Glenn van der Burg nam een kijkje achter de schermen bij Arjen Swank, enterprise accounts lead bij Effectory; Marije van Bruggen, talent director bij Levi9; en Nicole Stoffels, HR Manager bij Levi9 en vroeg hen naar de geheime formule. 

Elke maandag van 14:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Luister live