Nieuws

Ilse Vasterman en Joost Rigter 24 november 2023

Arbeidsparticipatie voor mensen met een visuele beperking

Martine Hauwert ontving het Bartiméus Fonds in Let's Talk Business.

Het Bartiméus Fonds zamelt geld in voor innovatieve projecten én probeert mensen bewust te laten worden van waar slechtzienden en blinde mensen dagelijks tegenaan lopen. Martine Hauwert sprak met Ilse Vasterman, programmamanager onderwijs en werk bij Bartiméus Fonds; en Joost Rigter, oprichter van The Chairmen at Work, over het belang van arbeidsparticipatie voor mensen met een visuele beperking.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live