Nieuws

Marketing Report 58 21 november 2023

Marketing Report #58

Marketing Report met Peter Wybenga en Bas Vlugt gemist?

Presentator Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt gingen tijdens deze winnaarsuitzending in gesprek met Jhelisa Panfred van HERC (De Belofte 2023), Sophie van der Schaft van &.media group (Cross Media Persoon 2023), Gijs ten Buuren van The Valley (Gouden Effie 2023), Antoine Houtsma van Joe Public Amsterdam (Zilveren en twee Bronzen Effies 2023) en Rogier Bruggeman van ZIGT. 

In Marketing Report ontvangen presentator Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt, elke derde dinsdag van de maand, bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie. Ze gaan in gesprek over innovaties en trends in media, creatie en data.

Marketing Report is elke derde dinsdag van de maand, tussen 18:30 en 20:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast (o.a. via Apple Podcast en Spotify) en op de portal www.marketingreport.nl.

Marketing Report op New Business Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door De Combinatie van Factoren.

Luister live