Nieuws

Harmen Krul  16 november 2023 OmniTalks

Duurzaamheidsdenker Harmen Krul

Ron Lemmens en Jacques Bettelheim gingen in gesprek met Harmen Krul in OmniTalks.

Ron Lemmens en co-host Jacques Bettelheim, Director Public Affairs bij Omnicom PR Group, gingen in gesprek met Harmen Krul, kersvers Tweede Kamerlid namens het CDA. Op slechts 29-jarige leeftijd en met nog geen jaar ervaring als Kamerlid, staat hij op plek vijf op de kieslijst. Wat is zijn geheim en wordt hij de nieuwe CDA-woordvoerder voor duurzaamheid, klimaat en energie?

In de podcastreeks van 'OmniTalks: Duurzaamheidsdenkers' hoor je aan ander geluid en proberen we de mens achter de politicus te tonen. Wie is nou die man of vrouw op wie men kan stemmen? Wat zijn zijn of haar diepere drijfveren? Waar wil hij of zij naartoe? Wat wil hij of zij als politicus achterlaten? Die kanten blijft nog te vaak onderbelicht, maar geven politici kleur.

We voeren het gesprek aan de hand van de favoriete fragment(en) uit een boek, gedicht of speech, en meest geliefde muziek of songtekst van de politicus. Waarom deze fragmenten, waarom deze teksten? Wat zegt deze keuze over de politicus? Wat halen zij eruit? Hoe vertaalt die keuze zich naar de wijze waarop zij politiek bedrijven? Daarnaast krijgen we antwoorden op de vraag: hoe ziet hun eigen politieke testament er straks uit? Oftewel: hoe hopen zij straks terug te kijken op hun loopbaan als politicus?

New Business Radio maakt 'OmniTalks: Duurzaamheidsdenkers' in samenwerking met Omnicom PR Group.

Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify).

Luister live