Nieuws

Let's Talk Business - Olivier Monod de Froideville 151123

Van ontwerp tot realisatie van events en entertainment

Ron Lemmens sprak met Olivier Monod de Froideville in Let's Talk Business.

De bedrijven binnen de 360 Experience Group zijn gespecialiseerd in het kwalitatief en creatief produceren van evenementen en entertainment door middel van kennis, creativiteit en maatwerk. De merken binnen de 360 Experience Group bestaan uit: Unlimited Productions, Unlimited Solutions, Live Legends, Unbranded, Soulmates. Creative LED, 4Light en Loovision.

Ron Lemmens ging in gesprek met Olivier Monod de Froideville van 360 Experience Group. Wat zijn de verschillende aspecten van zijn rol en ervaring binnen zijn bedrijf?

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live