Nieuws

Hans Hoornstra 14 november 2023 LTB

21e-eeuwse vaardigheden ontwikkelen

Martine Hauwert ontving het Instituut Digitale Intelligentie in Let's Talk Business.

Het Instituut Digitale Intelligentie ondersteunt onderwijsorganisaties, overheden en bedrijven bij het ontwikkelen van 21e-eeuwse vaardigheden. Zij hebben een aanbod van opleidingen, trainingen en instrumenten gebaseerd op het succesvolle boek 'Digitale Intelligentie'.

Met het Columbusmodel brengen zij samenhang en hiërarchie aan in 21st Century Skills, waardoor je door de bomen het bos weer ziet. Martine Hauwert ging in gesprek met Hans Hoornstra, de oprichter, die keynotes, masterclasses en workshops verzorgt over digitale transitie en de vaardigheden die hiervoor nodig zijn.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live