Nieuws

Shawn Harris en Jonathan van Noord - De Ondernemer 141123

De Ondernemer #65

Je hoorde een nieuwe aflevering van De Ondernemer met Jonathan van Noord.

Begin deze eeuw zag Shawn Harris een kans: het verkopen van avocado’s die je direct kunt eten, zonder te wachten tot ze zacht zijn. Haar bedrijf Nature’s Pride start in 2005 als eerste op het Europese vasteland met het rijpen van avocado’s. In 2016 draagt de geboren Amerikaanse de dagelijkse leiding over als haar bedrijf een omzet heeft van honderden miljoenen. In datzelfde jaar start Harris met Orange Wings Investments: een investeringsmaatschappij die zich stort op startups. Vier jaar later, in 2020, kreeg Harris landelijke bekendheid door haar rol als investeerder in het tv-programma 'Dragons’ Den'.

In deze aflevering ging Jonathan van Noord met Harris in gesprek over haar pieken en dalen als ondernemer, welke kansen zij ziet in startups en de mogelijkheden die haar investeringsfonds biedt voor andere ondernemers. 

Verder te gast waren André Dolman van Qredits, Pieter Duijs van ThuysVers, Corné van Drogenbroek van de Koffiejongens en Roy Turpijn van het boek ‘Het Teameffect’.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live