Nieuws

ImpactCity Groene Groeiers 10 november 2023

Samenwerking en innovatie voor een duurzame stad

Je hoorde een nieuwe Groene Groeiers vanaf het Impactfest.

ImpactCity is het jaarlijks terugkerende evenement, waar ondernemers, bestuurders en kenniswerkers samenkomen om de ontwikkeling naar een klimaatneutrale en circulaire stad te versnellen.

Onder de 1500 deelnemers zijn altijd veel jonge, innovatieve ondernemers, waaronder groene groeiers. Daarom organiseert het netwerk Groene Groeiers elk jaar een activiteit op dit impactfeest. Dit keer samen met de provincie Zuid-Holland en met New Business Radio.

Er werden twee matches gemaakt, één voor het renoveren van bruggen en één voor het hergebruik van bermgras. Ook mochten zes ondernemers hun Wilde Idee pitchen, waaronder Luuk Hogervorst en Cas van de Voort van Weco, Diederik Wawoe van Canopus Drilling Solutions, Fabiola Polli van BioFashionTech, Lars Gierveld van Kumasi Drinks en Erik Valks van Rable Group BV.

Ron Lemmens ging verder in gesprek met onder meer Herman van der Horst van Movares, Rein Hintzen van Horizonteer, Peter Kreukniet van Stichting Insert, Martijn ten Kate van The Bin, Coen Geerdink van de provincie Zuid-Holland en Ger Kwakkel van de gemeente Den Haag.

Het programma is ook terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Groene Groeiers wordt in samenwerking gemaakt met Provincie Zuid-Holland.

Luister live