Nieuws

Rob Elsinga van Microsoft. 9 november 2023

Rob Elsinga in Van A tot Z Succesvol

Hessel Jan Smink ging dit keer in gesprek met Rob Elsinga van Microsoft.

Sinds 2020 is Rob Elsinga National Technology Officer, lid van het leiderschapsteam voor Microsoft in Nederland en verantwoordelijk voor het vormgeven van de strategie en visie van het bedrijf.

Hij leidt het Nederlandse Technology Office en houdt toezicht op het landschap van opkomende technologieën, cybersecurity, soevereiniteit, privacy en compliance.

Rob loopt voorop in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van generatieve AI en is gepassioneerd over het potentieel hiervan om industrieën te transformeren en de menselijke creativiteit te vergroten.

Als spreker en schrijver geeft hij graag vorm aan zijn inzichten en perspectieven op de kansen en uitdagingen van generatieve AI en onderzoekt hoe deze kunnen worden ingezet om waarde te creëren voor bedrijven en de maatschappij. Hoe ziet hij, als National Technology Officer bij Microsoft, de toekomst van generatieve AI en de kansen en uitdagingen voor bedrijven en de maatschappij?

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om? 

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live