Nieuws

Jan-Albert Majoor van Dassault Systèmes 3 november 2023

Duurzaam leiderschap

Martine Hauwert sprak met Jan-Albert Majoor van Dassault Systèmes in een Business Update.

'Leadership in Business Sustainability 2023' is een recent onderzoeksrapport dat zich richt op duurzaam leiderschap in de zakenwereld. Dit onderzoeksrapport biedt inzichten over hoe bedrijven op lange termijn duurzaam succesvolle business kunnen realiseren. Ook onderzoekt het verschillende aspecten van duurzaamheid in de bedrijfsvoering, waaronder milieubewustzijn, maatschappelijke verantwoordelijkheid en economische veerkracht.

Hoe kan duurzaam leiderschap bedrijven helpen om toekomstig succes te realiseren? Martine Hauwert ging erover in gesprek met Jan-Albert Majoor van Dassault Systèmes.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live