Nieuws

Clement Jongejan (Wolters Kluwer) - Business Update 031123

De toekomst en trends van accountancy

Martine Hauwert sprak met Clement Jongejan van Wolters Kluwer in een Business Update.

Wolters Kluwer is een wereldwijd leverancier van professionele informatie, software-oplossingen en diensten voor artsen, accountants en juristen en sectoren op het gebied van belasting, financiën, audits, risicobeheer, naleving en regelgeving.

Clement Jongejan van Wolters Kluwer Tax & Accounting deelde tijdens de Business Update bij Martine Hauwert zijn inzichten over de trends in de accountancysector, het gebruik van AI, de propositie voor agrarische klanten, ESG-producten en de recente lancering van het product Dossier Flow.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live