Nieuws

Bojana Duovski, Nina Tellegen en Regina Romeijn 30 oktober 2023

Vormgeven aan de maatschappelijke rol als organisatie

Een nieuwe aflevering van People Power met Glenn van der Burg gemist?

Een organisatie is geen afgesloten entiteit. Het staat midden in de maatschappij en midden in de wereld, maar wat merken collega's daarvan? Van de maatschappelijke betrokkenheid, de impact op het milieu, de bijdrage aan de samenleving? Niet alleen vinden collega's het belangrijk, het moet ook; van klanten en zelfs van de EU. Hoe geef je vorm aan je maatschappelijke rol als organisatie en hoe betrek je daar alle collega's bij? Glenn van der Burg ging erover in gesprek met Maarten Horbach, HR director bij SHIMANO; en Christian de Waard, CEO bij Effectory.

Daarnaast sprak Bojana Duovski met Nina Tellegen, directeur bij Amsterdam Economic Board; en Regina Romeijn, global head ESG bij MediaMonks, over lef en liefde.

Elke maandag van 14:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Luister live