Nieuws

Remote 27 oktober 2023

Anders Werken in Nederland

Waar staan we nu eigenlijk met anders en effectiever werken in Nederland? Je hoorde het in Remote Working in Progress.

Bedrijven worstelen met verandering, mogelijk als gevolg van verborgen agenda's en een gebrek aan binding tussen CEO's en medewerkers.

Het mobiliteitsprobleem blijft groeien en dus moeten er slimmere en duurzamere oplossingen komen. Wat is nodig voor verandering? Innovatie, flexibel werken, duurzame mobiliteit en milieuvriendelijke initiatieven.

De toekomst brengt de Summit 2024 en de Week van Anders Werken, kansen voor collectieve inspanningen en een slimmere toekomst voor werken in Nederland. Ron Lemmens en Mike Stern spraken erover met Tony Johnson van Lemontree en Marco Schalwijk van Barco.

In het programma draait het uiteraard om hybride werken, maar ook worden persoonlijke visies en ervaringen gedeeld. Iedere maand schuiven toonaangevende gasten aan om de actuele situatie omtrent het hybride werken te delen. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat speelt er, wat gaat er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business en het hybride werken er in de toekomst uit?

'Remote Working in Progress' wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Remote Working Summit. Het programma wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en co-host Mike Stern.

Luister live