Nieuws

De Ondernemer Onderweg 241023

De toekomst van zakelijke mobiliteit

Een nieuwe aflevering van De Ondernemer Onderweg gemist?

Roland Tameling ging in gesprek met Rick van Rijthoven, de drijvende kracht achter 'World of eMobility'. Samen worpen ze een blik op de aanstaande editie van het evenement. Ze gingen dieper in op de belangrijkste trends in de wereld van zakelijke mobiliteit en wat ondernemers kunnen verwachten tijdens de editie van dit jaar. Ze keken ook naar het leven van Rick als serie-ondernemer en evenementorganisator en behandelden de kansen en uitdagingen waarmee hij te maken heeft.

Ook te gast was Patrick de Wit, oprichter van Sure Mobility, een bedrijf dat duurzame mobiliteitsoplossingen biedt voor ondernemingen. Wat doet Sure Mobility precies en welke aanpak hanteren ze om groenere en slimmere mobiliteit te bevorderen? De specificaties van de e-bike die Patrick meenam naar de studio werden onthuld en we hoorde waarom deze e-bike een gamechanger is voor de zakelijke wereld.

Verder ging Roland in gesprek met Marloes de Hooge over haar werk als hoofdredacteur van Travelvalley.nl, maar zoomde ze zeker ook in op het proces rondom het boek dat zij geschreven heeft: 'Waanzinnige Roadtrips'. Welke inspiratie kan de reizende ondernemer uit het boek halen? 

Wan2Drive.nl is een bedrijf dat zich toelegt op de deelbare mobiliteitsmarkt. Wat maakt Wan2Drive uniek en welke aanpak hanteren ze om bedrijven te helpen kosten te besparen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen? Marc van Snippenburg van Carmen Lease vertelde over de specificaties van de innovatieve 'Yoyo', de elektrische deelauto van Wan2Drive.

De Ondernemer Onderweg is tussen 13:00 en 14:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live