Nieuws

Business Open 3.0 - Peter Hoitinga

Van spreekangst tot leiderschap

Business Open 3.0 stond dit keer in het teken van marketing en sales.

Ontdek slimme marketingstrategieën, van fijne details tot grootschalige successen, en leer hoe je van spreekangst naar leiderschap kunt groeien. Roelof Meijer ging erover in gesprek met Majlis Schweitzer van Speechen, Peter Hoitinga van Brandmr, Rein Korthals Altes van Business Open en performance expert Nico Hanhart.

Business Open
Het radioprogramma Business Open 3.0 maakt onderdeel uit van het zakelijke netwerk Business Open. Het netwerk brengt ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen. Inmiddels is Business Open uitgegroeid tot een internationaal netwerk met meer dan 600 leden in Nederland en België.

Elke derde dinsdag van de maand is Business Open 3.0 tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live