Nieuws

Job van den Berg AI 12 oktober 2023

Job van den Berg in Van A tot Z Succesvol

Job van den Berg was te gast bij Hessel Jan Smink tijdens Van A tot Z Succesvol.

Job van den Berg is AI-expert en co-founder van AI.nl en The Automation Group. Door zijn brede ervaring is Job in staat om zowel de business-, data- als organisatorische kant te belichten. Dit doet hij ook onder andere in column- en podcast-formats die hij heeft ontwikkeld en gehost vanuit DPG Media, De Ondernemer, VIA Nederland en DDMA.

Samen met Remy Gieling heeft hij AI.nl en The Automation Group opgericht. Deze bedrijven helpen organisaties om succesvoller te worden door de juiste inzet van AI. 

Job is één van de weinige experts in het AI domein die in staat is om ook niet-dataspecialisten de waarde van data en AI te laten inzien en op die manier echt een transformatie binnen bedrijven teweeg te brengen. Hessel Jan Smink ging met Job in gesprek over wat voor transformatie kunstmatige intelligentie teweeg brengt.

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om? 

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live