Nieuws

Wim Hoekstra Quarant 29 september 2023

De herwaardering van functioneel beheer

Ron Lemmens sprak met Wim Hoekstra van Quarant in een Business Update.

In een wereld die steeds digitaler wordt, is het van belang om het vakgebied functioneel beheer te herwaarderen en te professionaliseren. Dit vakgebied heeft de reputatie gekregen van een stoffige afdeling, maar de realiteit is dat het een sleutelrol speelt in de moderne werkomgeving. 

Gemeentelijke organisaties staan voor grote uitdagingen op het gebied van datagedreven werken, efficiënte werkprocessen en het naleven van nieuwe wet- en regelgeving in een steeds complexer wordend applicatielandschap. Hoe helpt Quarant hen om deze uitdagingen aan te gaan? Ron Lemmens ging erover in gesprek met Wim Hoekstra van Quarant.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live