Nieuws

Mazda Roland Tameling De Ondernemer Onderweg 26 september 2023

De toekomst van mobiliteit in de spotlight

Je hoorde een nieuwe De Ondernemer Onderweg met Roland Tameling.

Er was weer een indrukwekkende line-up van gasten en items in petto. De hoofdgast was niemand minder dan Jurgen Helmink van MG Motor Europe, die ons meenam in de wereld van dit opkomende automerk. Dat was nog lang niet alles, want we hadden nog veel meer verrassingen;

Marieke Mantje was bij Roland te gast met de gloednieuwe Mazda CX-60 op de stoep, voor zowel een exclusief interview in de studio als voor een onvergetelijke rijervaring buiten de deur. Ze liet je meevoeren door de nieuwste ontwikkelingen en innovaties van Mazda en wat deze auto zo bijzonder maakt.

Ook belden we live met Maarten Pompen van EV Experience, die ons inzicht gaf in de opkomst van elektrische voertuigen en de unieke ervaringen die hiermee samengaan.

Verder sloten we af met Conny Troost van Silence, een opkomend scooter- en micro-automerk met verwisselbare accu's. Conny vertelde hoe deze innovatieve voertuigen de mobiliteitsindustrie veranderen en wat de toekomst kan bieden voor duurzame mobiliteit.

De Ondernemer Onderweg is tussen 13:00 en 14:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live