Nieuws

Noor Kok, Tom van Disseldorp, Bas Niezing 25 september 2023

Duurzaam werkgeverschap handen en voeten geven

People Power stond in het teken van duurzaam werkgeverschap.

Duurzaam werkgeverschap is een groot begrip en in de kern draait het om duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. In welke mate kan en wil een werknemer zijn of haar huidige en toekomstige werk blijven doen? Wat is hiervoor nodig? Waar moet je binnen alle aspecten van het werk en de werkomgeving rekening mee moet houden en hoe geef je duurzaam werkgeverschap handen en voeten? Glenn van der Burg ging erover in gesprek met Noor Kok, HR consultant bij Centraal Beheer Open; Tom van Disseldorp, managing consultant bij Centraal Beheer Open; en Bas Niezing, director human relations bij Breman Installatiegroep.

Daarnaast heeft DELA de missie 'Voor elkaar', de medewerkers van DELA hebben aangegeven dat DELA excellent werkgeverschap biedt en is herhaaldelijk erkend als 'World-class Workplace'. Effectory is aanbieder van medewerker feedback oplossingen en heeft dit gemeten bij DELA. Wat meet je en wanneer is een werkgever excellent en zijn het willekeurige gemiddelden of is het meer dan dat? Glenn van der Burg besprak het met Marion Hoogsteen-Versteden, beleidsadviseur HR bij Cooperatie DELA; en Arjen Swank, enterprise accounts lead bij Effectory.

Elke maandag van 14:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Luister live