Nieuws

Angelique Slob en Luc Kamperman foto 2 22 september 2023

Hybride editie van de Remote Working Summit

Je hoorde een nieuwe aflevering van Remote Working in Progress.

Tijdens een nieuwe aflevering van Remote Working in Progress zoomden we in op de huidige stand van zaken in de markt. Waar staan bedrijven nu, waar liggen de kansen en bedreigingen als het om de nieuwe werkmix gaat en waar kunnen bedrijven nu direct na de zomervakantie mee aan de slag?

Ook krijgt de Remote Working Summit een nieuwe naam, namelijk de Anders Werken Summit. De hybride editie van 2024 zal uit vier kennispijlers opgebouwd gaan worden: 'De nieuwe werkomgeving', 'Personeel en welzijn', 'IT en techniek' en 'Cybersecurity'. Ron Lemmens en Mike Stern gingen erover in gesprek met Angelique Slob van LiVVWork en Luc Kamperman van Veldhoen + Company.

In het programma draait het uiteraard om hybride werken, maar ook worden persoonlijke visies en ervaringen gedeeld. Iedere maand schuiven toonaangevende gasten aan om de actuele situatie omtrent het hybride werken te delen. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat speelt er, wat gaat er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business en het hybride werken er in de toekomst uit?

'Remote Working in Progress' wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Remote Working Summit. Het programma wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en co-host Mike Stern.

Luister live