Nieuws

Business Open 3.0 19 september 2023

Succesvolle bedrijfsvoering met sales en marketing

Business Open 3.0 stond in het teken van succesvolle bedrijfsvoering met sales en marketing.

Persoonlijk leiderschap is de kunst om de koers van je eigen leven te bepalen en anderen te inspireren om mee te gaan op die reis. Het gaat om het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen acties, het stellen van doelen en het tonen van de moed om ze te bereiken. Persoonlijk leiderschap: hoe doe je dat eigenlijk? Roelof Meijer ging erover in gesprek met performance expert Nico Hanhart en Rein Korthals Altes van Business Open.

Presentatievaardigheden zijn positief voor je zelfvertrouwen. Ze stimuleren je vermogen om jezelf optimaal te ontplooien. Oftewel persoonlijke groei door krachtig en inspirerend te communiceren. Daar gelooft Majlis Schweitzer van Speechen.nl in. Zij legde uit hoe je jezelf goed presenteert én zichtbaar kunt zijn.

Er zijn drie belangrijke elementen om je onderneming te runnen: initiatiefrijk, zichtbaar en financieel. Vindsubsidies.nl verbindt innovatieve organisaties met subsidies en financieringen om zo hun grenzen te verleggen. Je vond in deze aflevering de subsidie die bij jou past met Wout Otte.

Business Open
Het radioprogramma Business Open 3.0 maakt onderdeel uit van het zakelijke netwerk Business Open. Het netwerk brengt ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen. Inmiddels is Business Open uitgegroeid tot een internationaal netwerk met meer dan 600 leden in Nederland en België.

Elke derde dinsdag van de maand is Business Open 3.0 tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live