Nieuws

People Power | Mireille Ollivieira | Anton van der Schot 18 september 2023

Leading het mooiste eiland op het vasteland

Leading People Power met Mireille Ollivieira en Glenn van der Burg gemist?

Mireille Ollivieira gaat in Leading People Power in gesprek met gasten die zelf de leiding nemen over hun leven en hun werk. Waar komt hun energie vandaan? Wat drijft hen? Hoe houden ze vol? Wanneer liepen ze tegen een muur aan en hoe braken ze er doorheen? Te gast bij Glenn van der Burg en Mireille Ollivieira was Anton van der Schot, directeur van Fort aan de Klop.

Mensen maken het verschil in organisaties. Maar hoe haal jij het beste in je medewerkers naar boven? Hoe richt je een organisatie optimaal in? De antwoorden op deze vragen hoor je elke maandag tussen 14:00 en 16:00 uur in People Power.

People Power is hét online radioprogramma van Glenn van der Burg over de kracht van mensen in organisaties. People Power richt zich op managers, ondernemers en professionals die hun organisatie beter wil laten presteren en hun mensen gelukkiger willen maken in hun werk. Met gasten in de studio, telefonische interviews en de laatste inzichten uit wetenschap en managementliteratuur in vogelvlucht.

Luister live