Nieuws

SHORE Teams LTB 13 september 2023

Wereldwijd developmenttalent binnen handbereik

Sander Dales van SHORE Teams was te gast in Let's Talk Business.

Snel beschikbare en betaalbare development teams zijn essentieel om bepaalde softwareprojecten te realiseren. SHORE Teams werkt met een team van freelancers en collega's ingehuurd via agencies uit meer dan tien landen. Zij helpen klanten aan software development teams en development centers. Hiermee geven ze toegang tot wereldwijd ontwikkeltalent en kunnen doorgaans binnen 48-72 uur een lijst van geschikte kandidaten voorleggen.

Hoe werkt deze snelle wereld van development teams, hoe gaat het met SHORE Teams en wat zijn de toekomstplannen? Martine Hauwert ging erover in gesprek met Sander Dales. 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl

Luister live