Nieuws

MediaWatch Ezra Eeman NPO 7 september 2023

Architect van de nieuwe NPO koers

Een nieuwe aflevering van MediaWatch op New Business Radio gemist?
Bert Kok ging met Ezra Eeman in gesprek: de kersverse directeur strategie en innovatie bij de NPO. Dit is een nieuwe, belangrijke functie binnen de publieke omroep. Hoe belangrijk blijkt wel uit het feit dat Ezra deel uitmaakt van het directieteam van de NPO. Hij is nu honderd dagen in dienst bij de publieke omroep en dat is een mooi moment om nader met hem kennis te maken en even terug te kijken op zijn eerste periode bij de NPO.

Word Ezra de architect van de nieuwe koers die de publieke omroep relevant moet houden in deze snel veranderende digitale tijden? Aan zijn ervaring zal het niet liggen, want hij kan terugpakken op meer dan twintig jaar ervaring in digitale innovatie bij onder meer Mediahuis, EBU, VRT en VTM.


MediaWatch is een programma over innovatie in de mediasector. Bert Kok praat met gevestigde namen én nieuwkomers over de ontwikkelingen in de media-industrie. Daarbij gaat het om de technologie, maar ook om de business. Verder is er speciale aandacht voor de mediabedrijven op het Media Park in Hilversum.

Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via Spotify, Google Podcast en Apple Podcast. 

MediaWatch is een initiatief van Media Perspectives.

Luister live