Nieuws

My Personal Finance 5 september 2023

Financiële strategieën voor grip op je geld en leven

My Personal Finance stond deze keer in het teken van financiële strategieën na de vakantie.

Hoe pak je de draad weer op na de vakantie? Roelof Meijer ging in gesprek met Willem Johannesma (OAKK Capital Partners) over beleggen, Frits Drost (DECK verzekeringen) over besparen op je verzekeringen, Judith Scherrenberg (MPF) over pensioen, Raymond Mars (Stichting RegisterExecuteur) over het beschermen van je nabestaanden en René Graafsma over woekerpolissen en de mogelijke gevaren van de nieuwe pensioenwet. Ook was mystery guest Roderick van Woerden aanwezig. 

In de talkshow My Personal Finance bespreekt Roelof Meijer maandelijks met zijn gasten verschillende onderwerpen, die voor elke ondernemer van waarde kunnen zijn voor hun persoonlijke financiële planning. In het programma hoor je tips over belastingen, inzicht in de juiste ondernemersvorm en eye-openers over onder meer pensioen, beleggen, hypotheek, testament, vermogensoverdracht en bedrijfsopvolging.

My Personal Finance wordt gepresenteerd door Roelof Meijer. Meijer stond begin jaren negentig aan de wieg van persoonlijke financiële planning in Nederland en sindsdien begeleidt hij ondernemers op het gebied van hun financiële toekomst. Naast zijn advieswerk is Roelof Meijer hoofdredacteur van de Nieuwsbrief Financiële Planning en Nextens Fiscaal Advies.

My Personal Finance is elke eerste dinsdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify) en www.mypersonalfinance.nl.

Luister live