Nieuws

Business Open 3.0 150823

Samenspel tussen leiderschap en vitaliteit

Business Open 3.0 stond dit keer in het teken van leiderschap en vitaliteit.

Leiderschap en vitaliteit zijn belangrijk voor succes en welzijn. Leiders inspireren en sturen, terwijl vitaliteit energie brengt. Hoe kun je zowel succes als welzijn stimuleren?

Roelof Meijer ging erover in gesprek met performance business leader Nico Hanhart, Dexter Versluis van RiddleStory, Wout Otte van Vindsubsidies, Myrthe van den Heuvel van Nimble Arbeidsrecht en Rein Korthals Altes van Business Open Nederland.

Business Open
Het radioprogramma Business Open 3.0 maakt onderdeel uit van het zakelijke netwerk Business Open. Het netwerk brengt ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen. Inmiddels is Business Open uitgegroeid tot een internationaal netwerk met meer dan 600 leden in Nederland en België.

Elke derde dinsdag van de maand is Business Open 3.0 tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live