Nieuws

Joke Visma en Ron in studio 200723

Afschaffing STAP-budget

Ron Lemmens sprak met Joke van der Velpen van Visma | Raet in een Business Update.

Het STAP-budget werd op 1 maart 2022 door de overheid ingevoerd en bood werkende boven de achttien de mogelijkheid jaarlijks €1.000,- subsidie aan te vragen voor scholing en ontwikkeling. Vanaf januari 2024 wordt het STAP-budget afgeschaft. Uit onderzoek van Visma | Raet blijkt dat door het afschaffen van het STAP-budget een derde van werkend Nederland volgend jaar geen opleiding volgt. Dit is ontzettend zonde, zeker aangezien het thema van de arbeidsmarkt tegenwoordig in het teken staat van een leven lang ontwikkeling. Ron Lemmens sprak met Joke van der Velpen, Manager Wet- & Regelgeving Team bij Visma | Raet, over de afschaffing van het STAP-budget.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live