Nieuws

Roelof Meijer De Uitdaging

Best of Business Open 3.0

Je hoorde een speciale uitzending van Business Open 3.0.

Tijdens deze zomercompilatie van Business Open 3.0 hoorde je bijdrages van Ricardo Martins van The Power Lifestyle, Andrew Hoffmanns van EthXCom, Corry Grevel van OntwikkelTalent, Maureen Veurman van UP Crisiscommunicatie & Media en Kees Weerheim van BHV Nederland.

Business Open
Het radioprogramma Business Open 3.0 maakt onderdeel uit van het zakelijke netwerk Business Open. Het netwerk brengt ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. Belangrijk uitgangspunt is dat je elkaar beter leert kennen, zodat je het vanzelfsprekend vindt om elkaar te inspireren, te helpen en aan te bevelen. Inmiddels is Business Open uitgegroeid tot een internationaal netwerk met meer dan 600 leden in Nederland en België.

Elke derde dinsdag van de maand is Business Open 3.0 tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live