Nieuws

Steven de Waal LTB 050723

Van denktank naar denknetwerk

Martine Hauwert sprak met Steven de Waal in Let's Talk Business.

Public Space Foundation is een privaat, onafhankelijk denknetwerk met als missie de bevordering van actief burgerschap en maatschappelijk ondernemerschap. Ze stimuleren en beïnvloeden het debat met onderzoek en adviezen, artikelen in alle media, lezingen en dagvoorzitterschappen op congressen. Public Space Foundation coacht en adviseert tevens maatschappelijke pioniers en brengt ze onder de aandacht.

Steven de Waal is opiniemaker, keynote speaker, auteur en voorzitter van de Public Space Foundation. Hoe neemt Steven organisaties op sleeptouw of helpt hij ze in moeilijke omstandigheden weer op weg? Martine Hauwert ging er met hem over in gesprek tijdens Let's Talk Business. 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live