Nieuws

Adrie van Bohemen

Inwerkingtreding van de Omgevingswet

Folkert Tempelman sprak met Adrie van Bohemen van Quarant in een Business Update.

Op 1 januari 2024 treedt de Omgevingswet in werking. Dit betekent dat je als gemeente nog iets meer dan een half jaar hebt om te zorgen dat je voldoet aan de minimumeisen en om de transformatie in gang te zetten, waarmee je op den duur de beloften van de Omgevingswet (zoals snellere procedures en meer maatwerk) waar gaat maken. Quarant kan je helpen om je organisatie en je medewerkers klaar te stomen voor de start op 1 januari.

Hoe zorg je dat je klaar bent voor de start en dat je dienstverlening niet omvalt? Folkert Tempelman ging erover in gesprek met Adrie van Bohemen, Partner en Consultant van Quarant.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live