Nieuws

270623 De Ondernemer Onderweg

De ‘jongensdroommachine’ van supercargoeroe Danny

De Ondernemer Onderweg met Roland Tameling gemist?

De laatste aflevering van De Ondernemer Onderweg van dit seizoen stond in het teken van jongensdromen. Succesvol ondernemer Danny Vijverberg vertelde hoe het verhuren van supersportwagens uitgroeide van een hobby tot een uiterst serieus bedrijf. 

Voor Danny Vijverberg is er niets mooiers dan mensen blij maken door ze in een supersportwagen te laten rijden. Zijn bedrijf Buena Vida Supercar Verhuur doet dit dan ook op dagelijkse basis; wat klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze business. Vijverberg kwam naar de studio van New Business Radio als co-host van De Ondernemer Onderweg.

Om de laatste uitzending van dit seizoen extra kracht (en geur, kleur én geluid) bij te zetten, zette Vijverberg ook zijn nieuwe Ferrari op de stoep voor de studio. Die felrode Italiaan is één van de paradepaardjes uit de collectie van Buena Vida, waar je ook terecht kunt voor ritjes in allerlei andere supercars van merken zoals Porsche, Maserati, Lamborghini en zelfs Bugatti.

Verder sprak Roland met Patrick Roozeman van MultiTankCard, Stef Smit van MKB-Claim, Paul de Vries van Ligier Store Doesburg en Laurens Bos van Vouwwagenzaak.nl.

De Ondernemer Onderweg is tussen 13:00 uur en 14:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live