Nieuws

EVAA Let;s Talk Business 230623

Een goede start voor ouders en baby’s

Folkert Tempelman ontving het bedrijf EVAA in Let's Talk Business.

Organisatie EVAA is het innovatieve samenwerkingsverband van 140 eerstelijns verloskundigen in Amsterdam-Amstelland. Bij EVAA zijn 32 verloskundigenpraktijken en drie echocentra aangesloten. De drijfveer is een goede start voor (aanstaande) ouders en baby’s. 

Is een bevalcentrum een alternatief voor de poliklinische bevalling? Folkert ging erover in gesprek met Antje Martje Bakker en Tineke van Schuppen van EVAA.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live