Nieuws

Beeld & Geluid Remote Working Summit

De Remote Working Summit op New Business Radio 2023

Olivier de Neve en Jasmijn Mioch deden live-verslag van de Remote Working Summit.

Deze vijfde editie van de Remote Working Summit ging niet meer alleen over hybride werken, maar de totale nieuwe werkmix die is ontstaan. Hoe los je complexe vraagstukken op binnen jouw organisatie? Hoe hou je medewerkers betrokken en blijf je waardevol als werkgever? Welke middelen en technieken kunnen daar bij helpen en hoe kan jij als manager daar op inspelen?

Dit keer vanuit het Mediamuseum voor Beeld & Geluid in Hilversum. Een dag bomvol kennis en inspiratie, met tien keynote sessies, meer dan 25 seminars en zeven live debatten én veel netwerkmogelijkheden op het beursplein. Tijdens de summit werd je bijgepraat door de beste experts en praktijkdeskundigen, over actuele trends, how-to’s en ontwikkelingen op het gebied van het nieuwe werken. Olivier de Neve en Jasmijn Mioch spraken met Marco Schalkwijk van Barco, Tom Engels van Telindus, Jasper Snijders van E-office, Nick stuifbergen van Jabra, Petra de West van HeyDay, Henk Slabbekoorn van BlueJeans, Patrick Scherbeijn van Interstellar, Henk Ritmeester van Microsoft en Eric Hartsink van Microsoft.

Het ochtendprogramma op New Business Radio was te beluisteren van 10:00 tot 12:00 uur, waarna we er tussen 13:00 en 14:00 uur weer bij waren voor het middagprogramma.

De uitzending is naderhand terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

Luister live