Nieuws

BU Quarant -  Herman Hogendoorn van Quarant

Verandervermogen en gebruikersadoptie in gemeenten

Een Business Update in het teken van gebruikersadoptie gemist?

Gemeenten hebben tegenwoordig met zoveel wettelijke, technologische en maatschappelijke veranderingen te maken dat aandacht per project voor gebruikersadoptie niet meer voldoende is. Verandervermogen van de organisatie in zijn geheel vergoten wordt dan van belang. Tegelijkertijd wordt gebruikersadoptie belangrijker.

Hoe organiseer je dat er voldoende aandacht voor komt? Hoe maak je het behapbaar en wat zijn de belemmeringen? Ron Lemmens ging erover in gesprek met Herman Hogendoorn van Quarant, Job Coenen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en Kasper Hoekstra van de gemeente Noordwijk.

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live