Nieuws

080623 Van A tot Z Succesvol Jorg Kop

Jorg Kop in Van A tot Z Succesvol

Hessel Jan Smink ging dit keer in gesprek met Jorg Kop van UtrechtInc.

UtrechtInc. is dé top 10 university linked business incubator in de wereld voor early stage tech startups op thema's die de wereld een stukje beter maken, zoals: e-climate, e-health en e-learning.

In de coronajaren heeft Jorg als Impact Investor meegeholpen de investeringstak van de ROM (Regionale Ontwikkelings Maatschappij) regio Utrecht uit de grond  te trekken.

Als aanjager van NL2025 zet hij zich vanuit het “pay forward” principe in voor een betere toekomst van Nederland door bestaande succesvolle initiatieven op het vlak van duurzame groei. Jorg is daarnaast initiator en early co-founder van SnappCar, het duurzame platform voor makkelijk en snel autodelen zonder gedoe. Hessel Jan Smink ging met de ondernemende chief in gesprek. Hoe wil hij beweging creëren met impact als resultaat? 

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om? 

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live