Nieuws

060623 My Personal Finance - Dag van de Financiële Vrijheid uur 2

Het behalen van financiële doelstellingen

My Personal Finance stond in het teken van De Dag van de Financiële Vrijheid.

De Dag van de Financiële Vrijheid gaat over het behalen van financiele doelstellingen bij leven en overlijden. Hoe bereik je het optimale pensioen en doe je de dingen die je graag wilt doen? Roelof Meijer ging erover in gesprek met Willem Johannesma van OAKK Capital Partners, Lukas Daalder van BlackRock en ondernemer Cees van Lotringen. Hoe je met je testament en andere zaken je vermogensoverdracht goed kan regelen besprak Roelof met Raymond Mars van Stichting RegisterExecuteur en Peter Veltman van Elan Notarissen.

De Dag van de Financiële Vrijheid werd aangeboden door OAKK Capital Partners, de Stichting RegisterExecuteur en My Personal Finance. 

In de talkshow My Personal Finance bespreekt Roelof Meijer maandelijks met zijn gasten verschillende onderwerpen, die voor elke ondernemer van waarde kunnen zijn voor hun persoonlijke financiële planning. In het programma hoor je tips over belastingen, inzicht in de juiste ondernemersvorm en eye-openers over onder meer pensioen, beleggen, hypotheek, testament, vermogensoverdracht en bedrijfsopvolging.

My Personal Finance wordt gepresenteerd door Roelof Meijer. Meijer stond begin jaren negentig aan de wieg van persoonlijke financiële planning in Nederland en sindsdien begeleidt hij ondernemers op het gebied van hun financiële toekomst. Naast zijn advieswerk is Roelof Meijer hoofdredacteur van de Nieuwsbrief Financiële Planning en Nextens Fiscaal Advies.

My Personal Finance is elke eerste dinsdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify) en www.mypersonalfinance.nl.

Luister live