Nieuws

Ltb Manhattan 310523

Innovatie en nieuwe technologieën in supply chain

Ron Lemmens sprak met Pieter van den Broecke van Manhattan.

Innovatie is de motor van de supplychain- en omnichanneltechnologie van Manhattan, die de beste bedrijven in de wereld helpt beter te presteren. Voor hen biedt deze technologie concurrentievoordelen en groeikansen. Volgens Manhattan is innovatie een continu proces en daarom blijven ze daar continu in investeren.

Supply Chain is een hoofdfactor voor succes geworden om klanttevredenheid te realiseren en te handhaven. Om deze reden is het belangrijker dan ooit om innovatie en nieuwe technologieën in Supply Chain te omarmen als bedrijf.

De nieuwe en hoge verwachtingen van de consument om altijd en overal bediend te kunnen worden moeten als een kans aanzien worden door retailers om zich te onderscheiden en duurzaam winstgevend te blijven. Ron Lemmens ging erover in gesprek met Pieter Van den Broecke, Managing Director Central Europe bij Manhattan Associates.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live