Nieuws

De Ondernemer onderweg 30052023

Zelf eigenaarschap of deelmobiliteit?

De Ondernemer Onderweg met Roland Tameling op New Business Radio gemist?

Roland Tameling had tijdens deze uitzending van De Ondernemer Onderweg niemand minder dan Rico van der Vies, COO van Automotive MediaVentions, als co-host. Samen spraken ze over de toekomst van auto's kopen online. Daarnaast spraken Roland Tameling en co-host Rico van der Vies met Cees Lengers van Zero Motorcycles over electrische motoren en Renske Wytzes van Flytz over deelmobiliteit.

De 82-jarige Ad Palmen heeft door de jaren heen honderden oldtimers verzameld; inmiddels zijn de honderden kavels online gezet om geveild te worden. Afgelopen weekend konden geïnteresseerde kopers de oldtimers van dichtbij bekijken tijdens speciale kijkdagen. De interesse is gigantisch; daarover ging Roland Tameling in gesprek met Nico Aaldering van Gallery Aaldering, het bekende autobedrijf uit Brummen dat de auto’s online aanbiedt via een veiling.

De Ondernemer Onderweg is tussen 13:00 uur en 14:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live