Nieuws

LTB Club Caffe 300523

Op een makkelijke manier de beste koffie

Ron Lemmens sprak met Arjan Wingelaar in Let's Talk Business.

Club Caffè is opgericht om in elke sportkantine en clubhuis op een makkelijke manier de lekkerste koffies te kunnen schenken. In de praktijk blijkt dat de vrijwilligers van de verenigingen meestal de bediening van de apparatuur voor hun rekening nemen. Dan moet het vooral eenvoudig en veilig zijn, maar wel met een perfect resultaat.

De mensen achter Club Caffè hebben zelf veel ervaring in het besturen van sportverenigingen en kennen daarom de processen en wensen als geen ander. Inmiddels mag Club Caffè een groot aantal verenigingen ondersteunen met een uitgekiend, maar eenvoudig en vooral transparant concept, dat zorgt voor een uitstekende marge. Ron Lemmens ging tijdens Let's Talk Business in gesprek met oprichter Arjan Wingelaar.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl 

Luister live