Nieuws

Remote Working in Progress 26 mei 2023

De X-factor van het nieuwe werken

Een nieuwe aflevering van Remote Working in Progress gemist?

Veel directeuren en bestuurders hebben op dit moment té veel op hun bord en hebben input vanuit een managementteam nodig om het nieuwe werken in goede banen te leiden. Hoe richt je dit als bedrijf in en hoe voorkom je leegloop en een hoog ziekteverzuim? 

Hoe kun je ervoor zorgen dat je voor de nieuwe generatie aantrekkelijk bent en blijft binnen deze krappe arbeidsmarkt? Kortom, hoe maak je jouw bedrijf weer aantrekkelijk? Mike Stern en Ron Lemmens gingen hierover in gesprek met Joost van Wieringen van Telindus en Petra de West van HeyDay. 

In het programma draait het uiteraard om hybride werken, maar ook worden persoonlijke visies en ervaringen gedeeld. Iedere maand schuiven toonaangevende gasten aan om de actuele situatie omtrent het hybride werken te delen. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat speelt er, wat gaat er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business en het hybride werken er in de toekomst uit?

'Remote Working in Progress' wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Remote Working Summit. Het programma wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en co-host Mike Stern.

De uitzendingen zijn naderhand terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

Luister live