Nieuws

De Ondernemer 230523 Edwin Tromp

De Ondernemer #49

Een nieuwe aflevering van De Ondernemer op New Business Radio gemist?

Een burn-out. Wat als gangbare 'oplossingen' het erger maken? Dan ontwikkel je je eigen methode om 'van de burn-out jouw bitch' te maken. Topman Edwin Tromp van onder meer Endemol en Talpa, deed het. Een zelfhulpboek voor alle zelfhulphaters.

Voormalig CEO en investeerder Edwin Tromp wandelde met Bill Gates over de campus van Nyenrode, met John de Mol over de set van Big Brother, met Verstappen over de Formule 1-paddock en met David Beckham over het terrein van een voetbal-expo in China. In de ogen van velen had hij het dik voor elkaar, totdat een burn-out zijn leven compleet verziekte.

In zijn openhartige, brutale, no nonsense boek dat vandaag verschijnt, beschrijft hij zonder gêne en met veel humor zijn eigen downfall en de hobbelige weg naar herstel. In Burn-out is een bitch deelt Edwin Tromp zijn roerige verhaal en tien onconventionele tips. Als co-host van De Ondernemer vertelde hij er in de uitzending alles over.

Verder te gast in deze uitzending waren Maudie Derks van Acture Groep, Luuk Sluyter van restaurant Belvedère Gouda, Benny Parisius van Vattenfall, Danny Galiart van Vegan Masters en Richard Holleman van Carice Cars. Natuurlijk schoof ook onze vaste radiocolumnist Job van den Berg aan in de studio.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Luister live