Nieuws

People power 150523

Gebruik van techniek op de arbeidsmarkt

Een nieuwe aflevering van People Power met Glenn van der Burg gemist?

Het gebruik van techniek krijgt een steeds belangrijkere rol als het gaat om de krapte op de arbeidsmarkt. Binnen steeds meer sectoren wordt techniek ingezet om die krapte het hoofd te bieden. Techniek biedt veel interessante tools die niet alleen tijd, maar ook werk besparen. Maar hoe zit dat in de toekomst?

Welk effect heeft de inzet van techniek op de arbeidsmarkt over pakweg vijftig jaar? Hoe ziet die techniek er dan uit en wat zien we daar nu al van? Glenn van der Burg ging erover in gesprek met Joop Schippers, hoogleraar arbeidseconomie aan de Universiteit Utrecht; en Hajo Reijers, hoogleraar Business Process Management en Analytics aan de Universiteit Utrecht. 

Jouw organisatie heeft een prachtige purpose. Honger de wereld uit, werkgeluk verhogen, de stad schoon houden. Hoe draagt de fysieke omgeving bij aan jouw purpose? Renée de Boo, partner People en Change bij KPMG; en Annemieke Garskamp, workplace consultant bij Steelcase, vertelden er meer over.

Elke maandag van 14:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.

Luister live