Nieuws

110523 Impact GroenLeven special

Hoe overwinnen we de problemen op de zon-PV markt?

Glenn van der Burg sprak tijdens deze speciale Impact met zijn gast over de zon-PV markt.

De doelen voor duurzame energie zijn in gevaar. De duurzame energiesector, met name de zon-PV markt, kent behoorlijk wat uitdagingen. De groei van de sector gaat gepaard met stijgende kosten voor grondstoffen en arbeid én daarnaast worden de eisen van de overheid voor de energiesector steeds strenger. Samen met de congestieproblematiek op het stroomnetwerk, vormen dit grote uitdagingen voor de zon-PV markt. 

Hoe kunnen we die uitdagingen overwinnen en kansen benutten om onze maatschappelijk gewenste energietransitie te bereiken zonder de kostenefficiëntie uit het oog te verliezen? Glenn van der Burg ging er tijdens deze speciale Impact over in gesprek met Bram Klein Kranenbarg, Strategy & New Business Manager bij GroenLeven.

Het programma wordt gemaakt in samenwerking met het impactonderzoekscentrum Impact Centre ErasmusGroenLeven, marktleider op het gebied van zonne-energie, en duurzaam-ondernemen.nl, hét online kenniscentrum voor duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Impact is elke tweede en vierde donderdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio.

Luister live