Nieuws

030523 Company Challenge Factris

Verzekerd van betaling

De nieuwe Company Challenge met Factris gemist?

Wanbetalers, insolventie van kopers en betalingsachterstanden. Het zijn situaties waar je als ondernemer niet op zit te wachten. Hoe kan je hier mee omgaan en kun je het voorkomen? Factoring en subdiensten zoals kredietverzekering en schuldbeheer kunnen je hierbij ondersteunen, maar hoe gaat dat in zijn werk?

Belangrijke vragen komen deze uitzending aan bod. Denk aan: Wat is een wanbetaler en hoe herken je ze? Hoe voorkom je wanbetalers? Hoe werkt debiteurenbeheer? Wat is het risico van wanbetalers en hoe ga je om met een wanbetaler?

Tijdens deze Company Challenge ging Martine Hauwert hierover in gesprek met Nouri Verhoeven, Head of Sales Benelux bij Factris; en Martijn van der Looij, Director bij N-XT Consultants.

Company Challenge
Leidinggevenden lopen regelmatig tegen lastige vraagstukken in de organisatie aan. Dit zijn vraagstukken waar ze zelf niet de kennis, ervaring of de tijd voor hebben om het op te lossen. Tijdens 'Company Challenge' hoor je de vraagstukken waar jij en jouw vakgenoten mee worstelen en de adviezen en tips van ervaren leidinggevenden en experts.

De vraagstukken zijn herkenbaar of zorgen ervoor dat je weer nieuwe onderwerpen hoort, waar aandacht aan besteed moet worden. De adviezen kun je direct toepassen in je eigen organisatie. 

Luister live