Nieuws

Remote Working in Progress

Kan AI helpen bij hybride werken?

Een nieuwe aflevering van Remote Working in Progress gemist?

Je hoeft tegenwoordig maar een nieuwswebsite te openen of je komt artikelen tegen over AI. Vaak gaat het in het specifiek over de door OpenAI ontwikkelde chatbot ChatGPT. Waar liggen de voor- en nadelen, hoe kan het ingezet worden voor hybride werken en is er een toekomst voor? 

Ron Lemmens en Mike Stern gingen er tijdens Remote Working in Progress over in gesprek met Jasper Filon, Sales Engineer Stategic Accounts BeNeLux & Nordics bij AudioCodes; en Richard van Tilborg, Founder van CoVince.

In het programma draait het uiteraard om hybride werken, maar ook worden persoonlijke visies en ervaringen gedeeld. Iedere maand schuiven toonaangevende gasten aan om de actuele situatie omtrent het hybride werken te delen. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat speelt er, wat gaat er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business en het hybride werken er in de toekomst uit?

'Remote Working in Progress' wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Remote Working Summit. Het programma wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en co-host Mike Stern.

De uitzendingen zijn naderhand terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

Luister live