Nieuws

De Dag van de ZZP'er 2023 deel 2

De dag van de ZZP’er 2023 op New Business Radio

De Ondernemer live stond helemaal in het teken van de Dag van de ZZP’er.

Op 15 april werd ondernemerschap in het zonnetje gezet op de Dag van de ZZP’er 2023. Vanaf de locatie, Hart van Holland in Nijkerk, deed De Ondernemer live verslag van hét evenement voor zelfstandig ondernemers. Dagvoorzitter Peter Heerschop verzorgde tijdens de uitzending de gezamenlijke afsluiting.

Tijdens de uitzending werd gesproken met sprekers van de workshops. Daarnaast werd er met de bezoekers op het informatieplein gesproken over ondernemerschap, drijfveren, doelen en hun dromen. Op de Dag van de ZZP’er waren naast diverse workshops ook een informatieplein met partijen die producten en diensten voor zzp’ers aanbieden

Te gast waren: Peter Heerschop (dagvoorzitter); Mariëlle Rensel van ZZP Nederland; Cristel van de Ven, voorzitter van de Vereniging Zelfstandigen Nederland; Tweede Kamerlid Hilde Palland van het CDA; Tweede Kamerlid Marijke van Beukering van D66; Heidi Huurdeman van a.s.r.; Ruth van Willigen van flowresulting;  Martin van Kranenburg; Lenneke Gentle van StudioSwing; Floor Schmeets van Insight Aut coaching; Margriet Taams van Fit For Thought en Nicolien Sauerbreij; Marjolein Bongers, Oprichter van House of Social Media; Thomas Vles, CEO Tellow; Erwin Grootenboer van Storm Sales Solutions; Femke Hogema, Directeur Profit First Professionals; Marjan Vogel van de Kamer van Koophandel en Nicolette Ooijevaar van KPN.

De organisatie van de Dag van de ZZP’er lag in handen van ZZP Nederland. De grootste onafhankelijke belangenorganisatie voor zelfstandig ondernemers in Nederland.

Luister live