Nieuws

Business Update Frank Woreel

Ondernemersbelangen

Ron Lemmens ging in gesprek met Frank Woreel tijdens een Business Update.

Stichting Samenwerkend Nederland organiseerde een online persbijeenkomst. Tijdens deze persbijeenkomst werden door de onafhankelijke dagvoorzitters vragen beantwoord en werden ontwikkelingen, signalen en trends gemeld die zijn opgepikt uit de publiek-private branchebijeenkomsten die zeer recent onder hun leiding zijn gehouden.

Ron Lemmens ging tijdens een Business Update in gesprek met Frank Woreel, de woordvoerder van Stichting Samenwerkend Nederland. Welke hardnekkige en frustrerende problemen ondervinden ondernemers in de communicatie met hun gemeente?

New Business Radio Update
New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Luister live